Rydning af dødsbo i København ?

Rydning af alle slags ejendomme, lejligheder, plejeboliger, og lignende i København og omegn. Vi rydder alt og køber værdigenstande. Vi får dit hjem klar til at sælge.

Vi vil med glæde købe hele dit dødsbo i København og omegn, og sørger for alt det praktiske, så du står med en bolig der er klar til evt. salg.

Hvis du leder efter en “komplet” løsning, skal du ikke lede længere. Lad os bekymre os om detaljerne og hovedpine med fast prisfastsættelse på forhånd, uden ekstra gebyrer eller overraskelser.

Har du allerede selv ryddet det meste, men står tilbage med møbler, antikviteter eller anden indbo med værdi, giver vi også gerne et bud på disse.

Dødsbo.net gør processen med at få et hjem klar til salg eller leje lettere. Vi har hjulpet hundreder af familier over hele København med at omhyggeligt og effektivt rydde afdødes boliger. Dette hjælper med at eliminere byrden på familien, der giver mere tid til at koordinere alle de andre opgaver, der er forbundet med denne vanskelige tid.

Vi rydder alle dødsboer

  • Villa
  • Lejlighed
  • Plejebolig
  • Opbevaring
  • Kælder
  • Konkursbo
  • Loft
Dødsbo købes og ryddes - dødsbo.net

Gratis Vurdering og tilbud

Efter indledende samtale, kommer vi og vurderer indboet og giver 100% gratis og uforpligtende tilbud på køb og rydning. Efter mangeårig erfaring ved vi præcis hvad mange ting er værd, og kan derfor give gode priser.

TRIN 1: Gratis konsultation

Der foretages en indledende telefonsamtale eller e-mail for at diskutere dine omstændigheder, prioriteter og tjenester, du har brug for. Vi arrangerer derefter et tidspunkt med dig for inspektion af indbo og vores anbefalinger til dit dødsbo.

TRIN 2: Uforpligtende tilbud

Vi kommer og laver vurdering af inboet, samt aftaler og beskriver alle de relevante tjenester til din situation og kommer herefter med uforbindende  tilbud på alle tilknyttede omkostninger. 

TRIN 3: Arbejdet begynder

Når vores tilbud er godkendt, aftaler vi et tidspunkt og en dato med dig for at begynde at arbejde på ejendommen.